Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2016 11:06:52 - Kruhař

Hanobení prezidenta ...decentní tajení že Hanobení Presidenta bylo i v 1 republice i za presidenta Beneše..

Opravdu výmluva, že toto hanobení presidenta bylo jen v 2 republice je opravdu podcenování informovanosti a inteligence tazatelů , nemyslíte ? Nelze vše hodit na komunisty. Otázka zněla zda tento postup je omezení svobody slova v Německu , v protikladu se zmatečnými názory vedení ČSSD.
S takovou bude "Váš tradiční nárust" hodnocení oblíbenosti odpovědí v počátku týdne opravdu "nevěrohodný", nemyslíte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2016 8:15:49 - Ing. Antonín Seďa

Vůbec nerozumím vaší narážce na nárůst mé oblíbenosti v počátku týdne. Spíše se ptám, proč mám stále záporné znaménko, ale bude to zřejmě proto, že mám konzistentní a ne populistické názory. A připomínám, že PL vlastní I. Valenta, který rozhodně není můj příznivec, aby nějak "inscenoval" hodnocení. Jinak máte pravdu, že i za T.G.Masaryka bylo hanobení republiky v trestním právu, ale to byl spíše pozůstatek trestního práva Rakouska-Uherska, kde toto hanobení bylo taktéž. A vůbec nerozumím tomu, že mluvíte o nějaké zmatečnosti vedení ČSSD. Problém podpory či nepodpory zákona z dílny KSČM je pouze individuální rozhodnutí poslanců sociální demokracie, protože na žádném orgánu PK ČSSD, jsme tento zákon neprobírali. Co se týče Německa, tak je to jejich svobodné a demokratické rozhodnutí, že hanobení prezidenta mají v trestním zákoníku. Prostě oni opravdu nezažili komunistický režim, tak jako občané v naší zemi. Můj postoj k dané záležitosti jsem již vysvětlil.