Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2016 12:35:25 - Karolína B.

Německá televize, BBC dává do televize jako "vzory" radikální islamisty, politici jsou morálně v úpadku

Dobrý den,
pořád se mluví o lidských právech a pak zjišťuji že radikální názory islamistů jsou ještě vyzdvihovány jako by to bylo "trendem a vzorem většiny". Místo,aby tito lidé šli do vězení jsou vyzdvihovány jako hvězdy TV pořadů!! Je vidět, že elity k rozpoutání občanské války se snaží přes neziskovky, ale i média tu občanskou válku co nejdříve vyvolat, aby oni tzv. elity nepřišly o peníze, ale aby to odnesli pracující lidi! Protože jak zachránit kapitalismus, když se bortí? Občanská válka je řešením - proto elity EU se snaží, co to jde, čím více migrantů, tím přijde rychle občanská válka, tím se kapitalismus zachrání. Myslíte si, že obyčejní lidi jsou blbí? Proč myslíte, že se EU jistila Lisabonskou smlouvou? Vždyť oni už předem věděli, že musí mít řešení pro vyřešení kapitalistické krize! A my jako blbci z ČR jsme jim na to naletěli, sice nám pošlou nějaké dotace, ale vezmou si daleko více! Tunelují nás svými nadnárodními koncerny, vysávají zisk a my jim ještě tleskáme!???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2016 8:26:02 - Ing. Antonín Seďa
Rozhodně si nemyslím, že někomu za špatné řešení uprchlické krize tleskáme, právě naopak. Souhlasím s názorem, že neo liberalismus je v krizi, ale rozhodně bych nehovořil o krizi kapitalismu. Taktéž si nemyslím, že se schyluje k občanské válce. naopak v EU panuje obava, a tady jsem přesvědčen, že oprávněná, že se k politické moci dostanou populisté a nacionalisté. To může vést k nepokojům, ozbrojeným střetům i k novodobému fašismu. Přes všechny výhrady je nutno si uvědomit, že to je právě EU, která vzájemnou spoluprací zajišťuje bezpečnost a mír v Evropě. naopak, kdyby byla EU ještě silnější a jednotnější, pak by zřejmě nebyly problémy na Ukrajině. Proto je snahou rozličné propagandy omezit podporu veřejnosti evropským institucím či NATO. Přiznám se, že německou televizi nesleduji, ale sem tam sleduji, zejména na zahraničních cestách britskou televizi. A musím rázně říci, že žádné preferování radikálních islamistů jsem nezaregistroval. Právě naopak jsem zaregistroval hrůzy, které činí radikální islamisté a bojovníci ISIL. Co se týká nadnárodních korporací a odlivu zisků do zahraničí, pak ano je to problém. Nicméně z pohledu pravidel EU nemáme moc možností, jak tomu zabránit. Mohou se sice zavést sektorové daně, ale proti tomu je ANO 2011 i KDU-ČSL. Jistou možností je daňově zvýhodnit firmy, které své zisky dávají do inovací či modernizace, ale to není úplné řešení. A pak je tady potřebný tlak odborů na zvyšování mezd a platů, čímž se sníží zisky nadnárodních korporací.