Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2016 23:10:31 - laco

Běžná praxe - manipulovat s lidmi

Dobrý den,
Vaše odpověď ve věci mého dotazu Hanobení prezidenta mne ne tak zcela uspokojila. Na můj dotaz ve vztahu ke Spolkové republice Německo jste vůbec neodpověděl a ve vztahu k hanobení prezidenta jste se vyjádřil pouze ve vztahu k Československé socialistické republice. Naprosto jste opomněl, že ochrana prezidenta před hanobením byla již zakotvena v právních předpisech tzv. 1. republiky, to jest za dob prezidenta Masaryka. Vaši odpověď proto považuji za naprosto tendenční. Je to odpověď která se vyznačuje sklony k manipulaci s lidmi, dáváte totiž pouze polopravdivou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2016 8:28:42 - Ing. Antonín Seďa
Podobnou otázku jsem odpovídal níže, takže prosím, aby jste si ji přečetl. Můj postoj je postojem demokrata a vůbec nikoho nemanipuluji. Pevně věřím, že mi můj názor na hanobení prezidenta republiky nechcete brát. Já vám váš a podle mne špatný názor na tuto otázku, také neberu a neviním vás z manipulování. Děkuji za pochopení.