Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.11.2016 9:10:14 - Murian

Občané neposlouchají propagandu a trpí neláskou k Emérickým Globalistům z řídící Demokratické Aliance v USA?

A současná vláda vedená ČSSD na ně nestačí ? Zřizuje si Kyber Armádu internetových šmíračů ? Viz nový zákon.Prý propaganda Dienstbirovy Hate Free s nástavbou Chovancovy Umravňovacího Protiruského gangu vedeného Jandovámi Evropskými hodnotami je slabá na české chytráky.
A na Pomoc si Americké šnírovací SuperDrony Global Hawk.
Proč se takové Globalizační svinstva dějí ponejvíce když do vládnutí fušuje ČSSD ? To jsou pokyny z USA nebo z Brusele ?
Myslím, že takto ČSSD skončí s fiaskem nejen na Moravě ale v celé ČR.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2016 9:24:54 - Ing. Antonín Seďa
ČSSD má největší vládní zodpovědnost a to i zodpovědnost za zajištění bezpečnosti našich občanů. To, že existují nové bezpečnostní hrozby, jako jsou kybernetické útoky či hybridní válka, nikdo z odborníků nezpochybňuje. Takže si prosím musíte vybrat, zda chcete zajistit bezpečnost svou i svých blízkých, nebo budete hrát anti evropskou a anti alianční politiku a rétoriku. Máte pravdu, že za vlád ČSSD jsme vstoupili do NATO i EU, ale to je spíše pozitivum pro budoucnost země. Mně žádné pokyny z Bruselu či USA nechodí a já se řídím národními zájmy České republiky. A tím je zajištění míru v Evropě a zajištění bezpečnosti. Bez toho nelze zajistit zvyšování životní úrovně. A k tomu, aby se tato obrana země a bezpečnost občanů zajistily, jsou třeba opatření, které vláda pod vedením sociální demokracie činí. Tohle je pozitivum a ne negativum.