Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2016 17:20:32 - Klínek Jaroslav

Hanobení prezidenta ...decentní tajení že Hanobení Presidenta bylo i v 1 republice.... odvození (2)

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Antonin-Seda-243/otazka/Hanobeni-prezidenta-decentni-tajeni-ze-Hanobeni-Presidenta-bylo-i-v-1-republice-i-za-presidenta-Benese-107285

Tvrdíte že nechápete narážku pana Kruhaře o "narážce na nárůst mé oblíbenosti v počátku týdne."
Já ji chápu po briskní změně "oblíbenosti" ve středu v 17 hod (Aktuální z -3 na ,,,+2 za cca 3 min. Ale to je problém Vaší cti....aby jste si to s "hackery" vyřídil.

Ale k otázce mne zarazilo ? že nevíte že ochrana proti Hanobení presidenta Masaryka nebyl pozůstatek RU, zavedena v roce 1923 po mediálních nechutnostech pravicových agrárníků....a týkala se i poslanců. Jinak já jsem pochopil , že lidé jsou znechuceni Sobotkovým sub-vedením ČSSD , které tento zákon proti "slovním análníkům" zavrhlo jako "potlačování svobody slova" .

Komunisté rozšířili zákon z roku 1923 jen o další osoby což zde není, takže "komunistickými excesy strašíte hloupě.A nestrašte dílnou KSČM ... ti vás na rozdíl od lidovců nepodráží.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2016 18:19:33 - Ing. Antonín Seďa
 No, nevím co sledujete, ale já chodím na PL docela často a nikdy jsem nedosáhl ani minus jedna a má popularita se dlouhodobě pohybuje mezi -0,15 k -,30, v tom já problém nevidím a proto nevím, o co vám jde. Přiznám se, že opravdu nevím vše a rok 1923 opravdu nepamatuji. Ale souhlasím s tím, že hanobení prezidenta a nejen jeho bylo součástí trestního řádu první republiky. Já osobně mám často výhrady k panu premiérovi, zejména z pohledu vztahu k vládním koaličním partnerům, ale chápu, že on jako předseda vlády má svoji pozici těžkou a já bych jeho práci a zodpovědnost nechtěl vykonávat. Ale nemohu souhlasit, že je špatným předsedou ČSSD. Já znám B.Sobotku od  listopadu 1989, kdy jsme spolu obnovovali činnost sociální demokracie. A kdo tehdy zažil tyto časy, tak má obrovské politické a životní zkušenosti. V neděli byl naší krajské konference pan premiér a předseda ČSSD přítomen, měl výborný rozbor politické situace a nastínil postup proti našim politickým konkurentům. Prostě jasně řekl, kdo jsou a kdo nejsou naši voliči a na koho se budeme zaměřovat. A to na lidi práce, rodiny s dětmi , seniory aj . A co se týká návrhu zákona z dílny KSČM, tak tato strana hledá opravdu zajímavá témata, jak opět nalákat voliče, které jim sebral A.Babiš a T.Okamura. Není to jen tento špatný návrh zákona, ale i návrh zákona o referendu k vystoupení z NATO. Chci říci, že to je nezodpovědné vůči občanům této země, protože komunisté hazardují s jejich bezpečností.