PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2016 9:10:08 - pozor na politiky

Fidelův pohřeb

Dobrý den,byl vůbec někdo z KSČM Fidelovi Castrovi na pohřbu? Nikde o tom není ani zmínka. Vím,že na Čt říkali velice rychle a jakoby mimochodem,že tam byl řecký premiér,z ostatních států tam byli prý politici menšího významu atd.....Kdo tam byl za KSČM? Nebo tam byl někdo jenom sám za sebe?
Přeju hodně zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2016 8:37:15 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Akce v Santiagu de Cuba, jíž poslední rozloučení s Fidelem vrcholilo, jsem se zúčastnil já. Spolu s lidmi, kteří rozhodně "menšího významu" nejsou. Typu venezuelského prezidenta Madura, jeho bolívijského kolegy Moralese, nikaragujského prezidenta Daniela Ortegy či dvou bývalých hlav brazilského státu "Luly" a Dilmy Roussefové. Byl to masový a velice bouřlivý mítink. Ostudu, že by tam z naší strany a země nikdo nebyl, se mi podařilo odvrátit na poslední chvíli a jen díky značně komplikované dopravě přes Holandsko a dvě mezipřistání v USA. Kubánská strana to vysoce ocenila.