Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2016 12:08:49 - nejsem xenofob

Hra na demokracii

Dobrý den pane poslanče.nesledoval jste včera show paní Jílkové ohledně zákonu hanobení prezidenta? Docela jsem se zasmál tvrzení odpůrců tohoto předloženého návrhu,že se jedná o cenzuru a že je v demokracii cenzura nepřípustná :D :D :D A dále že politici jsou zaměstnanci lidí,co si je zvolili a tutíž mají plné právo na kritiku :D :D :D. Opravdu směšné,že tu někdo mluví o demokracii a zároveň poslanci odhlasovávají zákon za zákonem,který omezuje demokracii a zavádí cenzuru viz zakázat všechny weby,které nehlásají oficialní propagandu globalistů. Stejně tak je směšné,že prý politici jsou zaměstnanci lidí... možná pouze na papíře,ale ve skutečnosti dělají opak,posluhují globalistům a evropské unii a dělají přímo opak,toho co lidé chtějí,nezdá se vám to jako pokrytectví nejvyššího stupně? Žádná demokracii tu není,ale pouze parlament praktikuje to,co mu někdo přikáže shora.... Vždyt politici neslouží lidem ani v tom nejzákladnějším a to jest bezpečnost a prosperita,viz na černo migranti!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2016 22:02:02 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer.Nevím jak Vám odpovědět...ale měl jsem možnost se seznámit s tím, co pronesl pan kardinál Dominik Duka ve své Rekviem za Karla IV. Řekl jinými slovy to, co si vlastně sám myslím. Pořad paní Jílkové je takový jaký je, v jistém smyslu ale přece jen dává možnost velmi zkratkovitě nahlédnout do duše a myšlení některých z nás a někdy je to hodně smutné. Kdybych tam byl, asi bych se pana europoslance zeptal nikoliv na to, jestli je pro něj úřad prezidenta a vrchního velitele ozbrojených sil nějakou významnou hodnotou (to by bylo evidentně zbytečné), ale zeptal bych se na to, co ona sám pro naši zemi v EP vykonal, jak se zasloužil o demokracii v kontrastu s jednáním Německých politických elit, pana Junckera, paní Mogherini atd. ....bylo by to mnohem zajímavější 
Pokud jde o mne, nikdy mne nenapadlo, že bych nebyl zaměstnancem občanů ČR, neuvědomuji si, že bych posluhoval globalistům, nezbožňuji Evropskou unii a Evropské "elity", nejsem ani proruský ani proamerický a rozhodně nepraktikuji to, co mi někdo přikáže "zhora". Ujišťuji Vás, že za pět let, co jsem v ANO, jsem nikdy nedostal od nikoho žádný "příkaz" (pokud samozřejmě nešlo o většinové rozhodnutí, usnesení) v tom smyslu co mám nebo nemám dělat. Určitě nejsem "nejchytřejší" nejzkušenější" "nejprozíravější" na celé zeměkouli, používám pouhý vlastní rozum, znalosti, vlastní zkušenosti a snažím se maximálně zhodnotit informace, ke kterým mám, díky tomu, že jsem poslanec, přístup - tak aby bylo líp. To není falešná proklamace, tak to je, mám dvě děti a chci jim to tady nechat v lepším stavu než to je. Jistě, dělám a budu dělat chyby, ale nejsem a nikdy sem nebyl loutka na něčích provázcích. Dovolím si důrazněji se ohradit proti závěru Vašeho sdělení - celou dobu, co jsem ve sněmovně pracuji tak, abych přispěl, v rámci mých možností a kompetencí, právě a především ke zlepšení našich schopností v oblasti bezpečnosti a obrany jako základního předpokladu naší prosperity....ale jak dalece se mi to daří, musíte posoudit Vy sám, mohu o sobě mít lepší mínění než je skutečnost :-). Nakonec je věcí každého politika, jeho svědomí, jak pracuje a ve prospěch koho pracuje, a je věcí a právem každého voliče, aby politika hodnotil, posoudil a podle toho ho volil či nevolil. 
S pozdravem