PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.12.2016 21:19:47 - tomas.moukes2

Azylanti můžou legálně do česka 2

Takže nelze schválit zákon, aby do česka mohli volně cestovat jen občané EU a ne azylanti? Zavázali jsme se i k volnému pohybu azylantů? Pokud to nejde, budete podporovat referendum o vystoupení z EU? Na ekonomice nezáleží, pokud tu budeme mít desetitisíce migrantů, kriminalitu atd. Stejně i následkem snížené bezpečnosti by šla ekonomika do kopru.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2016 22:01:22 - PhDr. Zdeněk Soukup
Právo azylu, solidární pomoc uprchlíkům před perzekucí - to  jsou principy, které bychom neměli opouštět. Nemyslím, že k nám přijíždějí Ukrajinci anebo Vietnamci nutit nám svůj životní styl. Jinak  řečeno - nelze všechny migranty házet do jednoho pytle. To, co nás ohrožuje, je radikální pojetí islámu. S referendem o vystoupení z EU bych počkal alespoň do prezidentských voleb ve Francii. O šancích na "zmoudření" bruselské věrchušky hodně napoví už zítřejší prezidentské volby v Rakousku.