PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2016 0:27:49 - Damph

21 000 pro migranty

Tady nejde jen o to jestli člověk chce nebo nechce migranty jako takové - příspěvky od státu pro ně by neměly dosahovat nějakých výšin. Je přece zcela nepřijatelné aby občané ČR s minimální mzdou, kteří si i tuto min. mzdu musí často tvrdě vydřít, měli mnohem méně než kdekdo kdo se sem rozhodne vesele přimigrovat a nemusí pak dělat nic. Za nicnedělání dostat víc jak za dřinu. Přece když někde přimigruju, musím se o to prací zasloužit když tam chci žít a ne spoléhat že mi peníze spadnou do klína samy. Je to jako odměna za to že se migranti rozhodli migrovat a impuls pro další cizince aby se také přidali k ekonomické migraci. Co s tím udělá stát a slavná EU?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2016 7:47:58 - PhDr. Zdeněk Soukup
Já s Vámi souhlasím. Ovšem otázky kladete pouze jednomu ze 200 poslanců. Pochopitelně, že pro věc dělám, co umím. Doporučuji Vám přečíst si můj projev pod titulkem Ústava de iure a de facto. Nezůstávám jenom u slov. Diskusi o potřebě změnit některé legislativní normy, které neodpovídají aktuálním hrozbám, chci přenést na půdu parlamentu. Začátkem příštího doku chci uspořádat na toto téma konferenci za účasti předních ústavních právníků, navrhnu zřízení Stálé komise pro ústavu. Možná byste si představoval jiná řešení, ale já jsem poslanec a proto volím ústavní cesty ke změnám.