Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 15:14:16 - mamba 3

Rozdělená společnost

Dobrý den, moje otázka směřuje k volbám. Myslíte, že je nemožné rozdělit kandidáty do parlamentu do Bloku pro migraci a Bloku proti migraci, s libovolným počtem seskupení a stran? Společnost, rozdělená díky elitářské manipulaci veřejnosti ve prospěch absurdní migrační politiky EU, půjde k volbám a bude volit s ohledem na priority. Migrační hrozba časově přeshuje rámec volebního období. Je v zájmuzachování demokracie, aby politická scéna nebyla černobílá, ale aby zároveň dostatečně odrážela tuto vůli voliče.Jestliže jsou rozděleny i strany uvnitř, pak by bylo nejpoctivější, kdyby se zastánci těchto proudů demokraticky dohodli uvnitř strany a ti co razí opačný názor a chtějí ho prosazovat z těchto stran odešli a nabídli svoji kandidaturu v opačném Bloku než strana. Volby do parlamentu by pak mohly přinést výsledek, který by odpovídal většinovému názoru voličů v tak zásadní otázce jako je přístup k migraci formou kolonizace EU prostoru. Děkuji za odpověď. O.Vojtěchová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.12.2016 14:28:58 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
 

Vážená paní čtenářko,

Váš návrh podle mého názoru není realizovatelný. Ve volbách se musíte řídit programy jednotlivých politických stran a dle toho pak uskutečnit volbu. Pokud v jejich písemném vyjádření nebudou mít zmínku o problematice migrace, pak navštívíte jejich předvolební akci a tam se dotážete na jejich stanovisko.

Pokud byste chtěla dělit politickou scénu navrhovaným způsobem, pak by se jistě začala uplatňovat další dělící kritéria, a politický život by se podobal dětské hře pod názvem „hejbejte se škatulata“….Vzniknul by tak neovladatelný chaos.

S pozdravem

doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

senátorka Senátu PČR