Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 20:18:08 - kyselý Hillary

kdy se na to máme připravit?

Praktikovat jiné než muslimské náboženství je povoleno pouze v soukromí. Není dovoleno nosit viditelně křížek na krku, oslavovat na veřejnosti Vánoce či Velikonoce, nebo jinak ”propagovat” jakékoliv jiné náboženství než islám. Je obtížné koupit či dovézt symboly, ozdoby atd. s neislámskou náboženskou tematikou. Nemuslimové nemají přístup do měst Mekka a Medína a dalších muslimských významných míst.
Ženy na veřejnosti povinně nosí dlouhý plášť, tzv. abáju, a zakrývají si vlasy. V případě mužů není vhodné nošení krátkých kalhot či tílka bez rukávů.
Nad dodržováním chování v souladu s islámským učením dohlíží náboženská policie - mutawa, jejíž pravomoci jsou však postupně omezovány. V současné době je pracovník náboženské policie povinen předložit svůj identifikační průkaz a zároveň nemůže legitimovat případného viníka bez přítomnosti policie. Při konfliktu s náboženskou policií se nedoporučuje klást odpor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2016 15:27:29 - Mgr. Jana Volfová
Bohužel se bojím, že pokud neodejdeme z lokajského spolku Evropská unie, ktrerý jen pokloknuje islámu, tak velmi brzy. Ale věřím našim lidem, že už si začínají uvědomovat tohle nebezpečí a v budoucnu nebudou naše probruselské lokaje volit a pak v referendu zvolí Czexit.