Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.12.2016 23:00:00 - Emanuel F.

Kdo dohlíží na neziskové organizace? Proč migranty vozí do Evropy se souhlasem EU?

Dobrý den,
jak chce EU chránit vnější hranice, když v nelegální migraci hraje hlavní roli organizátora ? Úmyslně legalizovala pašování nelegálních imigrantů pomocí neziskových organizací !Proč představitelé EU lžou ?

http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9309-stredomori-neziskovky-pasovani-evropa-migranti

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.12.2016 10:41:30 - Ing. Antonín Seďa
Nevěřte všem informacím, které se šíří éterem. Pokud někdo ilegálně pašuje migranty do EU, pak se dopouští trestného činu. Pokud máte tedy důkazy, tak je prosím předejte orgánům činným v trestním řízení. V ČR existují neziskové organizace, kteří se zabývají lidskými právy. Na ně , tak jako na ostatní spolky dohlíží ministerstvo vnitra. Pokud tato organizace dostane dotaci či grant na svoji činnost, pak existují kontroly, které zjišťují, zda finance byly vynaloženy k tomu účelu, na který byly peníze poskytnuty. Pokud některé země EU souhlasí s přidělenými kvótami uprchlíků, pak je možné, že jejich neziskovky pomáhají k integraci do společnosti. Naše země jasně odmítla povinné kvóty a pokud se jedná o integraci migrantů, pak na to existují jasná pravidla, která vycházejí z azylových zákonů naší země. Pokud někdo "pašuje" nelegální migranty, pak se jedná o organizovaný zločin, na který existují trestní sazby v trestním zákoníku.