Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2016 23:30:23 - Damph

Budete něco dělat?

Proč teda Frontex machruje že bojuje s pašeráctvím když to nedělá? Navíc jsme zase u toho - do nekonečna budete opakovat že za to můžou jen členské státy a chránit EU, ale jak jsme si ukázali když Vám dojdou argumenty, tak jste byl nucen zkritizovat i EU. Tak nedělejte že EU nemusí dělat v tomto absolutně nic, když jsme si dokázali že je v tom taky angažovaná. Je teda i pan Seďa vedle a nemá pravdu? Myslím že to tak nebude.
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2016 0:09:45 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, nevím, nakolik zná pan poslanec Seďa princip fungování Frontexu. Znovu Vám ale říkám, že Frontex prakticky jen asistuje členským zemím, EU má v této věci jen velmi omezené pravomoce a opravdu nemůže být schopná udělat v tomto více. Budou-li někdy členské státy ochotné dát EU v tomto mnohem větší pravomoci e věci hlídání společné hranice a vykonávání represí, bude možné se bavit i o tom, jak by EU mohla řešit situaci lépe, ale ne nyní. S pozdravemTomáš Zdechovský