ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2016 23:48:04 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

Koalice ČSSD,ODS a TOP 09 v poslanecké sněmovně prosadila zákon proti A. Babišovi. Pan prezident v projevu k rozpočtu na rok 2017 v podstatě pochválil ministra financí ale zkritizoval práci na MPO a MPSV což jsou ministři za ČSSD. Čím více se tyto tři strany opírají do pana Babiše tím více má ANO preferencí. Není to Pyrhovo vítězství těchto tří stran?
Jiří Lípa VAL.MEZ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 7:10:12 - Jan Veleba

 Já vidím podstatu Babišova úspěchu v tom, že má slabé soupeře. Premiér Sobotka nemá žádné charisma, nemá osobní zkušenosti z hospodářského života, je jenom velmi dobrý politický administrátor a to je málo. Předseda ODS je na tom podobně, navíc je to člověk z akademického prostředí, které je reálnému životu vzdálené. No a pokud se týká Kalouska, tak mně jistě prominete, když se nebudu k tak profláklému politikovi vyjadřovat, každý ví, co je zač.

Z toho vychází, že Babiš nemá soupeře a je úplně jedno, jakým způsobem na něho útočí. Třeba teď se Sobotka probudil a hledá levicová témata, od nichž ČSSD odvedl. Témata sice správná, ale kdo mu to bude věřit.