ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2016 8:55:09 - Drahuše

Už jsme zase v totalitě díky EU! Jen jeden názor je správný, umlčování kritiků,ministerstvo pravdy,trestání lidí s opačnými názory, pokuty, vězení.

Dobrý den,
migrace probudila v politikách EU praktiky totalitních režimů. Kdo je proti EU je nazýván populistou a ještě hůře. Zavádí se ministerstvo pravdy, cenzuruje se čím dál více, umlčují se nepohodlné názory, dokonce mnoho lidí již je za to trestáno finanční pokutou - kdo nesouhlasí s nelegální migrací a s Islámem - viz. Wilders a mnoho nejen německých občanů, kteří se jen vyslovují, že mezi migranty je mnoho kriminálníků, či za názor, že mají strach o své rodiny, za tyto komentáře v SRN dostávají několika stovkové (Eurové) pokuty, nebo jsou vyhazováni z práce. Nejsou to praktiky totality ? A co s tím budete dělat konkrétně vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 7:27:28 - Jan Veleba

 Ano, zrodila se nová totalita a říká se jí demokracie. Ale pamatujte si, všechno má své majitele, i demokracie. No a těm současným majitelům demokracie (žijí mezi námi, v Bruselu, v Berlíně, ve Washingtonu) se naše názory nelíbí a proto se zavádí cenzura, zastrašují se lidi s opačným názorem, senátor Láska by posílal lidi ze sociálních sítí rovnou do kriminálu (viz dnešní jeho výlevy na Parlamentních listech).

A co udělám já? Udělám to, co udělat mohu - podpořím člověka, který je zárukou, že nedopustí novou totalitu, že bude hájit zájmy obyčejných lidí a zájmy naší země. Právě nyní jsem zahájil spolu se svými kolegy z SPO přípravu velké akce na jeho podporu. Bude v Praze, podrobnosti zveřejním počátkem února. Další věc, kterou já osobně udělám bude další legislativní pokus k ČT.