PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2016 9:54:04 - František Ašovský

Svobodné rádio

Dobrý den pane Sládek. Občas poslouchám Svobodné rádio a před dvěma dny jsem si na něm vyslechl rozhovor s aktivistou Pavlem Matějkou. Je to v záznamu tady: https://www.youtube.com/watch Poslechněte si kousek v čase 1:07:10. Zajímalo by mne, proč jste zmiňovanou nabídku rádia nepřijal, zda to bylo z důvodů uvedených moderátorkou. Zdá se, že média vám moc prostoru nedávají, tudíž mi přijde zvláštní, že jste tuto nabídku nevyužil. Děkuji F. Ašovský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2016 15:53:08 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,na Svobodné rádio jsem si již vytvořil celkem jasný názor. Sice jej vůbec nesleduji, ale občas ke mne dolehnou podobné zvěsti. Před několika měsíci mne tam pomlouvali velmi drsným způsobem. Bylo to hodně ubohé a pomlouval nejen hst, ale i přímo redaktor. Velmi mi to připomnělo ty ubožáky Johna a Klímu, myslím, že někde jsou archivní snímky.Když jsem chtěl stejný prostor pro vyjádření našeho programu a názorů, tak se mírně řečeno po........!Já svoji žádost opakovat nebudu a podle mne to žádné svobodn rádio není, prostě jen další z řady rádoby svobodných........ Například s podobným rádiem v Bánské Bystrici se to nedá srovnat ani v nejmenším, i když se stejně jmenují.