Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2016 11:34:06 - nejsem xenofob

Pokrytectví elit a jejich zaprodanců

Dobrý den,napadlo vás někdy proč lidé nevěří elitám a věří více alternativním zdrojům? Dám vám příklad. Určitě znáte kauzu Ortel,kdy určité typy lidí dává do souvislosti písně tohoto zpěváka s hajlujícím fanoušem,ale ti samí zároveň kategoricky odmítají souvislost mezi texty koránu a činy muslimů páchané v Evropě vůči bělochům. Větší důkaz pokrytectví snad ani není možný a čím dál víc lidí vidí jakým směrem nás EU vede. Tím,že elity nechávají evropské ženy vraždit a skopávat ze schodů se tají a videa se mažou včetně lidí co je sdílí,ale na druhou stranu se lidé,co se proti tomu ohradí a vymezí se a označí muslimskou identitu jako agresora,tak jsou označovány fašistou,kde to žijeme? Ne mi lidé,ale elity přímo podporují jak muslimy tak normální lidi k fašizaci svojím pokrytectvím a zaprodaností. Lidé zde díky těmto příkladům jasně vidí,že lež je označována pravdou a pravda je lží a to je i důvod,proč chce alternativní weby omezovat. Důvod je ten,lež propagovat,pravdu mazat Motto EU...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2016 12:11:48 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s názorem, že objektivita sdělovaných informací musí být kontrolována nezávisle. Tak jako je kolem nás rozličná propaganda skrytá v různých dezinformacích, polopravd či dokonce lží, tak je hodně těžké zjistit skutečnou pravdu. Já osobně odmítám paušalizovat, že všechny elity a celá EU neříkají pravdu a že něco tají. Každý konkrétní případ je nutno posuzovat samostatně a hlavně ověřovat poskytované informace. Také není možné dávat rovnítko mezi islámem a trestnými činy či terorismem. Protože stejné nelze postupovat v případě boje mezi katolíky a protestanty v Severním Irsku. Dodržovat lidská práva a zákony české republiky je nejdůležitější věc. K tomu, aby se tohle dodržovalo a vymáhalo, slouží orgány činné v trestním řízení.