PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2016 15:04:43 - Adam Stříbný

Slovenské Strany

Dobrý den pane doktore, chtěl bych se Vás zeptat, jakou stranu podporuje SPR-RSČ na Slovensku? Pana Moravčíka jsem se na FB v chatu Republikánské Mládeže ptal, on řekl, že on osobně Kotlebovi, já jsem původně držel palce SnS, ale teď nevím, kdo je ten správný. Tomáš Palíšek teď na Slovensku nefandí nikomu a tak nevíme, kdo je ten správný. Podle pana Moravčíka je SnS nepoužitelná, ale co paktování Kotleby s Vandasem atd.?

Předem děkuji za odpověď.

Váš věrný Republikánský Mládežník - Adam Stříbný

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2016 15:46:44 - PhDr. Miroslav Sládek
 Zdravím a děkuji za dotaz,jak jsem již mnohokrát zdůrazňoval, politika je věc navýsost národní a vnitřní. Proto jde spíše o sympatie. Z tohoto hlediska může každý člen preferovat jinou zahraniční politickou stranu. Kdysi jsme spolupracovali se Slovenskou národní stranou, ale ta se od té doby dost změnila. Právě tak je trochu problém s panem Kotlebou. Přestože jsem jej kontaktoval, tak se vůbec neozuval a potom pozval toho ...... Věnujme se práci zde, protože nejprve musíme vyřešit domácí probémy, kterých je dost. Pokud se ozve někdo ze zahraničí můžeme navázat spolupráci.