ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2016 11:36:26 - mamba 3

Už chybí jen ministerstvo kouzel?

Dobrý den pane senátore, omlouvám se za dotaz v čase, kdy by se měli lidé ladit do adventní nálady. Jak se senát postaví k otázce sledování a cenzury nesprávných názorů a šíření tzv. nepravdivých (nesprávných) informací. Bude konečně akční směrem k nápravě veřejnoprávních zdrojů informací, nebo se svými postoji senátoři přikloní k protiústavnímu honu na čarodějnice, kdy samozvaní Koniášové budou Ti, co rozhodují o tom co se smí říkat i o osudu nepohodlných (ovšem jak pro koho) informačních zdrojů ? Děkuji a zdravím Olga V.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 7:40:09 - Jan Veleba

 Jsem přesvědčen, že toto nemůže Senátem projít. Jedním z důvodů je to, že senátoři jsou vesměs starší lidé, kteří cenzuru za minulého režimu pamatují.

Víte, oni dnešní mocipáni sklouzli k iluzi, že jenom oni ví, že jenom oni mají ten jedině správný názor a že je třeba, aby ho měli všichni a že jeho prosazováním činí těm nevědomým lidem, kteří si neumí udělat ten správný názor, dobro. To ale tak samozřejmě není a už po několikáté zde poukazuji na starou pravdu, kterou vyznávám a která zní - hlas lidu, hlas boží.