Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2016 19:45:56 - Venda-jogista

Názor na prosbu ministra Kerryho-ruský Sputnik

Vím, jak jsi hlasoval v EP stran krokům proti tzv. ruské propagandě. Předpokládám, že tento článek není lživý - přetiskuji ho : "Ministr zahraničních věci USA John Kerry vyzval Moskvu a Damašek „projevit milost“ ve vztahu k představitelům ozbrojené opozice v syrském Aleppu. Odpovídající prohlášení vydal v sobotu 10. prosince na základě výsledků pařížské schůzky Skupiny přátel Sýrie, říkají ruská média.

„My si myslíme, že Rusko a Asad nyní mají přednostní pozici, aby projevili trochu milosti (…) ???Pokud oni opravdu chtějí začít mírový proces a zastavit tuhle válku, musejí dát garance, že lidé z Aleppa nepůjdou na jatka," zdůraznil americký diplomat. " /konec/ Na jedné straně jdou koridory civilisté, jdou k životu, a s nimi se mají zachránit i teroristé?? Celé na : https://cz.sputniknews.com/politika/201612104299533-Kerry-Rusko-milost-ozbrojena-opozice-Aleppo/ Díky, Václav Žáček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 12:12:31 - Tomáš Zdechovský
Ahoj Vašku,Sputníku věřím pouze to, že je ruský. A to ostatní, co přetiskuje a vydává za pravdu je opravdu nesmysl. Studenti politologie a žurnalistiky dělali týden analýzu jeho článku - 32 procent nepravdivých, 46 procent zavádějících polopravd nebo špatných překladů, 7 procent nešlo ověřit...a co pak na to chceš říci? 
Rusko by mělo lidi ze Sputníku vyhodit. Protože za tak špatnou práci si opravdu nezaslouží zaplatit.

Krásný den přeje Tom