Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2016 22:09:11 - Docent

Vaše slova vs syrová realita

Dobrý den pane poslanče, na úvod Vám chci poděkovat, že jste jeden z mála politiků, kteří na dotazy odpovídají. Zaujal mě dotaz, který se ptal na nastupující diktaturu, perzekuci, cílenou likvidaci lidí (ne fyzická, ale pracovní a lidská) ministerstvo pravdy atd. Vaše slova cituji - Vámi zmíněné případy v Německu, EU v tomto nenese žádnou odpovědnost. Právě, že nese - ne de iure, ale fakticky ano. Proč? EU v podstatě znamená německý diktát Frau Merkel zbytku Evropy. Ona rozhoduje, bez ní se nic nedělá. Ona ničí svojí vítací politikou evropskou civilizaci a kulturu. V podstatě je to zločinec. Každý kdo trochu sleduje situaci to ví - média, kariérní politici, neziskovky, ruzní aktivisti bagatelizují činy obohacovačů a pořádají hon na všechny, kteří vidí situaci vidí realisticky. Příkladů co tihle gestapáci dělají se dá uvést xy. Hlas čr v Bruselu nikoho nezajímá. Jediné co se chce, abychom byli panáci, kteří všechno odkývou a pak poslušně plnili shválené voloviny. Budete to rozporovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2016 15:01:20 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz i za pochvalu, za odpovídání dotazů. Myslím, že máte právo na odpověď.
K Angele Merkelové. Kdyby Česká republika měla 50 milionů obyvatel a ne 10,5 tak máme jiné slovo, než máme. EU nabízí dobrovolnou možnost nás Čechů ovlivňovat dění i v Německu. A že to neděláme, je naše mínus :-/
S pozdravem Tomáš Zdechovský