Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2016 10:19:18 - Vladislav Rohr.

Pozdrav a odb.dotaz

Jako Váš velký fanda a to už od doby,kdy jste byl v TJ Praga hostem vyřazení posluchačů Specialistů v oboru prům.energetiky.V té době jsem tam dělal i šéfa..
Dotaz: Jaký názor máte na nová opatření v nařízení kontroly kotlů nad 10 kW u občanů? Copak tam asi ten kontrolor pozná?Jsem hluboce přesvědčen,že toto nařízení je obrovský paskvil a to tvrdím jako energetik specialista a specialista v oboru ochrany a tvorby ŽP.
Neni tady prostor pro odborné polemiky. Nařízení se smějí po hospodách....Znám několik zdatných řemesníků,kteří si kotel postavili sami,dost často z nerezu,znám lidi,kteří mají etážový kotel v kuchyní. Sám mám kotel H 41,jeden rok v provozu.Měl jsem ho zabalený v orig.balení ve stodole u sousedů.Ve skutečnosti je kotlíku více jak 30 let a je netknutý. Mimochodem,kdo pozná podle komínu jakým zdrjem topím? Zda se jedná o kamna Petry,kuch.sporák,či násypná kamna DVB,která mají více jak 10KW?
Jsem Váš fanda a přeji Dobré zdraví.
Musíme vydržet
Rohrauer Vlad.,Rodinov

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.