Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 1:35:28 - wendysek

Pane prezidente

jsem zklamán Vaším postojem k protikuřáckému zákonu. Sám o něm tvrdíte, že je to nesmysl, ale vzhledem k tomu, že sám jste kuřák, ho nebudete vetovat. Přijde mě to velmi alibistické, protože v tomto případě nejde až tak o Vás, ale hlavně o nás, občany ČR. Očekával jsem, že právě Vy se postavíte takhle hloupému zákonu a budete, mimo jiné, fungovat jako intelektuální překážka sněmovny, jejíž tristní mentální stav je vám určitě znám více, než komukoliv jinému.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:49:44 - Ing. Miloš Zeman
Jsme před volbami, a protože v České republice je mírná většina nekuřáků, tak se mnozí politici snaží těmto nekuřákům zalíbit. Já bych mohl argumentovat proti vašemu názoru dvěma způsoby. Ten první jste uvedl sám: i když ten zákon pokládám za pitomý, vzhledem k tomu, že jsem sám kuřák, nechci být obviněn z konfliktu zájmů, podobně jako bych nikdy nevetoval zákon, který by zakazoval například jedlíkům jitrnic, aby požívali tento chutný pokrm. Nu a druhý argument je poněkud cynický, ale pravdivý. Bohužel ten protikuřácký zákon z předvolebních důvodů má takovou podporu poslanců, že i kdybych ho vetoval, Poslanecká sněmovna ho snadno přehlasuje.