Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 13:05:16 - Abbe_Faria

Ing. ?

Pokud mate VŠ titul z dob před 1989, pak by jste měl mít všeobecný přehled a abstraktní myšlení. Položíme vám dotaz, píšu černou tuhou na bílém podkladu nebo bílou tuhou na černém podkladu? Pokud budete rozhodovat co je pravda podle čeho poznáte které tvrzení je pravdive? Většina čtenářů odpověď nezná, řeknou ze neví ze si mužů vymyslet cokoli. Člověk s všeobecným přehledem odpověď bude znát při prvním přečtení. Pokud k tvrzení přidám důležitou informaci ze tuha je černá a zanechává černou stopu, každý člověk selským rozumem dospěje k závěru ze píšu tuhou na bily podklad. Z ministerstva propagandy, které obhajujete, přijde odpověď, ze píšu černou tuhou na černý papír protože jsem rusky agend, který svoje tvrzení konspiračně zatajuje!! Není liž pravda?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2016 16:43:44 - Ing. Antonín Seďa
Zaprvé děkuji, že mé vzdělání nezpochybňujete. jako letecký konstruktér jsem na své vzdělání i svoji práci hrdý. Za druhé, vůbec neobhajuji "ministerstvo propagandy" , jak tvrdíte. Naopak, jako demokrat s docela slušnými odbornými znalostmi, politickým přehledem i životními zkušenostmi, jsem docela na pozoru, pokud se zvyšují pravomoc bezpečnostních orgánů či zpravodajských služeb. Mimochodem jako jediný poslanec z Výboru pro obranu navrhuji zvýšení pravomocí kontrolního orgánu poslanecké sněmovny i vnitřní kontroly Vojenského zpravodajství. Pravdou je, že nikdy nic není černo bílé. A také určení pravdy či pravdivých informací je těžké. Ale opětovně zdůrazňuji, stát a státní instituce jsou tu od toho, aby chránilo bezpečnost občanů, celistvost a nezávislost státu. Od toho tyto orgány platíme, tak prosím neztěžujme jim jejich činnost. Ale nastavme takové mechanismy kontroly, aby jejich činnost nemohla být zneužívána.