Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2016 18:16:36 - Jendelín

Úřad pro třídění informací 2 - doplnění

Pokud si ještě jednou přečtete můj úvodní dotaz, zjistíte, že jste mi neodpověděl ani na jednu otázku. Dle mého názoru je úplně jedno jak ten útvar nazvete (odbor, oddělení, sekce, úřad, ministerstvo propagandy). Podstatné je, co bude náplní jeho činnosti a to je cenzura a udržování napětí směrem k Rusku, pro nic jiného tento odbor nevzniká. Naši bezpečnost kromě socialistů napříč Evropou, nevolených unijních úředníků a nevzdělanců typu Schulzeho nikdo neohrožuje. Tedy kromě ilegálních nepřizpůsobivých jedinců z nekompatibilních kultur.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2016 14:57:12 - Ing. Antonín Seďa
Nemáte pravdu, protože jsem vám odpověděl. Není mojí chybou, že s mojí odpovědí nesouhlasíte. Odbor nebude cenzurovat, a to jsem vám několikrát napsal. Nevím, proč hovoříte o udržování napětí k Rusku, tohle snad ani nemůžete myslet vážně. Není to ČR, která propagandisticky oslabuje ruskou vládu či ruské instituce. Je to RF, která svojí propagandou oslabuje naši bezpečnost, a to "zpochybňováním" našeho členství v NATO a v EU. Tohle přece musíte vidět sám, pokud ovšem na problém nehledíte ideologicky. Možná, že by bylo vhodné si přečíst veřejně dostupné zprávy českých zpravodajských služeb, aby jste uznal, kdože nás ohrožuje. Vláda je odpovědná za zajištění bezpečnosti země a občanů. Proto se snaží zvyšovat schopnosti armády i schopnosti zpravodajských služeb. například v rámci kybernetické obrany či výše zmíněné činnosti odboru MV. To prosím vládě, ani ČSSD nevyčítejte.