Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2016 17:06:42 - Jendelín

Ruská propaganda

V předešlé odpovědi jste zmiňoval ruskou propagandu. Nepochybuji o tom, že stejně jako propaganda eurohujerní nebo transatlantická existuje. Tou nás ostatně každý den zásobují mainstreamová a veřejnoprávní média. Prosím o nápovědu, kde je tedy možné nejlépe seznámit se s tou prokremelskou. Jistě existuje nějaká organizace jako "Ruské hodnoty", případně na které weby nebo aktivisty bych si měl dát pozor? Chápejte, nechtěl bych se nechat Moskvou Obamalamutit. V tuto chvíli samozřejmě věřím, že Putin může za všechny konflikty na blízkém východě, je zodpovědný za BREXIT a výsledek amerických prezidentských voleb. Z dostupných médíí vím, že zatímco v Allepu se bombardují nemocnice a civilisté tak např. Mosul se osvobozuje. Rovněž nepochybuji o tom, že umírněnou opozici tamtéž nelze spojovat s IS nebo jinými teroristickými organizacemi. Od pana Koláře vím, že ukrajinský majdan byl spontánní akcí Ukrajinců a v žádném případě nebyl organizován námi tedy západem. Na mě si ruský agent nepřijde.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2016 14:01:23 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s první větou, že existuje propaganda z obou stran. Problémem ovšem je, kteráže to propaganda ohrožuje celistvost a demokratičnost České republiky. A tady se zřejmě neshodneme. Včera Česká spořitelna zrušila smlouvy s médii, která dezinfromace a propagandu berou za své. Dokonce v tisku byla tato média jmenovaná. Já jim rozhodně reklamu dělat nebudu a nechci. Ti lidé, kteří konspirační teorie berou za své, jistě tyto média sledují. Já je nesleduji a své informace mám z několika zdrojů. Každý zodpovědný člověk by měl zvážit, zda podávané informace jsou či nejsou pravdivé a zda jdou či nejdou vůči jeho zájmům. Ale osobně více věřím mezinárodním institucícm či organizacím, než prezidentovi, který zorganizoval a připravoval okupaci Krymu. Pokud máte raději ruské agenty, pak je to vaše věc. Mě do toho ale prosím netahejte.