Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2016 17:35:03 - Ventrča I

Šílenost Vaší propagandy nebo Vlády ČR?

Cituji : Je to RF, která svojí propagandou oslabuje naši bezpečnost, a to "zpochybňováním" našeho členství v NATO a v EU.....můžete uvést příklad "zpochybnování" tiskovými orgány RF ?
Cituji : Proto se snaží zvyšovat schopnosti armády i schopnosti zpravodajských služeb. například v rámci kybernetické obrany či výše zmíněné činnosti odboru MV. ...opravdu si myslíte že šmírováním na počítačích občanů ČR a zjištováním "nevhodných" názorů ...zabráníte ruským hackerům ohrožování kybernetické bezpečnosti občanů ČR....Nezlobte se je opravdu na Speciální diplom k ošetření v Bohnicích u Prahy.
Jinak k zamyšlení Vám přidám otázku ...proč Slovenská Ficova vláda a SocDem nemají s Rusy tyto problémy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2016 14:09:47 - Ing. Antonín Seďa
 Uvedu jeden konkrétní příklad. Nová obranná strategie RF z tohoto roku, poprvé uvedla jako svého nepřítele NATO. A pokud víte, pak i Česká republika je NATO, protože je jeím členem. Co se týká kybernetické bezpečnosti či obrany, pak vám doporučuji si nastudovat příslušné zákony. Kybernetická obrana, kterou již dnes zajišťuje pro informační a komunikační systémy AČR naše armáda a kterou zřejmě dostane do vínku Vojenské zpravodajství, není o "šmírování počítačů v naší zemi", ale slouží k zjištění zahraničních pokusů o kybernetický útok. JInak NBÚ má v kompetenci kybernetickou bezpečnost státních institucí a bude vytvořen nový úřad pro kybernetickou bezpečnost. Jak jistě víte, nejen bankovní systém, doprava, energetika či vodárenství jsou napojeny na počítačové sítě a datová centra. Opravdu si myslíte, že není potřeba tyto systémy chránit před kybernetickými útoky. A vůbec se nemusí jednat o kybernetické útoky ze strany RF, jak píšete. Tyhle útoky mohou přijít i zevnitř naší země, což ovšem je již dnes trestním činem. A co s etýká Slovenska, kde berete vaši jistotu, že slovenská vláda neřeší podobné problémy jako my. Chce to sundat růžové ideologické brýle a hodnotit současné bezpečnostní hrozby objektivně. Nebylo to ani NATO, ani USA, které okupují Abcházii a Jižní Osetii, nebyla to Severoatlantická aliance, která okupuje Krym. Ttyo problémy vy zřejmě nevidíte.