JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2016 20:24:54 - Hana Komínková

Prý lepší než nic. Tak to snad pacient přežije

Pane senátore, jste předseda Ústavně-právního výboru a člen Výboru pro vzdělání, vědu, kulturu, lidská práva a petice. Proč jste nebyl přítomen při posledním hlasování v Senátu, když se hlasovalo o Návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta, ve znění pozdějších předpisů?
http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy
Proč jste nepodpořil Vy, i členové ČSSD, senátora (lékaře), pana Žaloudíka, který jediný našel odvahu a zachoval si zdravý rozum?
http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasovani

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.01.2017 20:48:01 - JUDr. Miroslav Antl
 A už mne zase začínáte „pronásledovat“, ale ještě pro tentokráte budu reagovat, byť byste se s těmito otázkami měla obracet na senátora ze „svého“ senátního obvodu, tedy zřejmě „ze z Plzně“, popř. na předsedu garančního výboru „zdravotnického“. Nejsem (a ani jsem nikdy nebyl) členem Výboru pro vzdělání, vědu, kulturu, lidská práva a petice, jak tvrdíte. Navíc jste zcela pominula, že Senát Parlamentu ČR návrh předmětné novely zákona zamítl právě na jednoznačné doporučení našeho Ústavně-právního výboru (= ÚPV), který tento postup horní komoře navrhl svým usnesením, které schválili všichni členové ÚPV. Ostatně i tuto informaci byste našla na svém odkazu. Nejsem ani členem ČSSD, ale k této části otázky mohu znovu odkázat na váš odkaz a protokol o hlasování, z něhož vyplývá, že pro náš návrh na zamítnutí zbytečné novely, zhoršující současnou praxi, hlasovalo 9 senátorů za ČSSD a proti jich bylo pouze 6. Už mi, prosím, nepište – a vyhledejte si konečně jiného adresáta svých pomýlených tvrzení…