Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2016 22:57:42 - belina01

Reaguji na vaší odpověd v minulém dotazu,

Je třeba hledat cesty k mírovému soužití a ne podněcovat nenávist a nepřátelství mezi lidmi...konec citace vaší odpovedi . Můj dotaz :.Jak si ty cesty k mírovému soužití představujete v praxi? Jak chcete v praxi přesvědčit muslimy k mírovému soužití a zabránit jejich radikalizaci? Stavět mešity? Zakázat mešity? Nikdo v Evropě nic podobného nedokázal, Co navrhujete vy? Dnes večer poslouchám ČT24 a zaznívá tam spousta informací o tom že mírové soužití ve Švédsku,Itálii,Francii i Německu evidentně nefunguje , Co by jste politikům poradil, Co dělají špatně ? Kde vidíte chybu? Není povinností vlády zabezpečit bezpečí svého národa? Jak vy osobně zasadíte bezpečnost v naší zemi?
Ještě jeden dotaz, Co říkáte na vyjádření pana Zahradila a na jeho názor na vašeho přítele Posellta? Kterého pan Zahradil osobně zná ...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.12.2016 23:35:15 - Mgr. Daniel Herman
Já znám osobně pana Zahradila i pana Posselta řadu let a proto mám své názory dobře podložené osobní zkušeností. Co se týká integrace muslimů v Evropě, problémy nastávají většinou u třetí generace. Je třeba hledat důvody, proč tomu tak je. Rozhodně ovšem není správné házet všechny muslimy do jednoho pytle. Na druhou stranu je třeba stíhat zločince bez ohledu na náboženství či barvu pleti. Kdo poruší zákon, musí být po právu potrestán. Obrácená diskriminace je stejně špatná jako rasismus nebo cokoli obdobného.