Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.12.2016 20:41:30 - Evropa v čudu

Blbá nálada neskončila a události posledního roku to potvrzují.

Ve svém vánočním poselství jste uvedl, že skončila blbá nálada. Možná, že máte částečně pravdu, ale děje se to díky zlepšujícímu se hospodářskému stavu jen po stránce ekonomické. Bohužel ostatní věci, patřící k spokojenosti člověka, který přemýšlí nad zítřkem, tak optimistické nejsou. V první řadě se jedná o stále pokračující muslimskou invazi, která kvůli dvojakému postoji vlády, podvratné činnosti státem a Sorosem placených neziskovek a propagandy ČT, ohrožuje naše děti a vnuky. Do škol je zaváděna neomarxistická a multikulturní výchova, která dětem vymývá mozky a odnárodňuje je. Znalosti dětí se rok od roku snižují, děti jsou vedeny k sluníčkářskému myšlení, je v nich potlačován svůj vlastní úsudek. Zavádějí se šílenosti, které známe z Norska, přirozené věci jsou utlumovány. Opravdu si myslíte, že tím, že se lidem zvedne životní úroveň, se zruší blbá nálada? Opravdu si myslíte, že lidem ke spokojenosti stačí kupa peněz a že lidé nepřemýšlejí nad tím, čím je tento stát ohrožen?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:45:31 - Ing. Miloš Zeman
Chtěl bych vám citovat Dostojevského a jeho knihu Bratři Karamazovi, kde jeden z hrdinů této knihy Aljuša říká: byla by veliká idea dát lidem chleba. Ano, idea veliká, ale člověk se nají a ani nevzpomene a řekne si, co bude dál. V tom smyslu s vámi souhlasím. Když dáte lidem chleba, když zvýšíte jejich životní úroveň, můžete částečně odstranit blbou náladu a to, že spokojenost českých občanů vzrostla o 10 procent, ukazuje, že je to pravda. Ale na druhé straně nezapomeňte, že zatím na českém území téměř žádní islámští migranti neexistují. Já pouze varuji před rizikem, že k nám mohou přijít, stejně jako jsem varoval německého velvyslance, že příště na řadě bude Berlín.