Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.12.2016 21:24:59 - Společenský kritik

Cenzura

Dobrý den, paní poslankyně. Můj dotaz se týká Vámi nedávno zveřejněného článku, který vybízí k cenzuře internetu. Jsem toho názoru, že podobné návrhy ze strany KSČM jsou naprosto nelogické a pouze poškozují protisystémový image strany. Uvědomujete si, že potírání tzv. "falešných zpráv" s největší pravděpodobností  zasáhne právě nás komunisty a umocní monopol korporátně vlastněných, mainstreamových médií na šíření informací? Není přece v našem zájmu posilovat moc buržoasního státu, jehož zájmy odpovídají zájmům vládnoucí třídy a jsou nám tudíž znepřátelené. Asi každému je zřejmé, že stát využije své pravomoci cenzurovat internet k potlačení veškerých názorů, které se odchylují od oficiální linie, mezi něž patří i názory propagovány naším hnutím. Od kdy se snažíme zašlapat do země kritické a radikální názory ve prospěch mocných a bohatých? Domnívám se, že volání po intenzivnější cenzuře disentu je zcela reakční neboť postihne právě levicové aktivisty, jejichž články bývají režimem označo

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2017 9:43:27 - Ing. Miloslava Vostrá
  Dobrý den, doporučuji si znovu přečíst můj článek. Pokud vím, tak o cenzuře a že tato má postihnout disent a levicové aktivisty, není ani slovo.