MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2017 12:35:37 - Sejmon

V čem jste dali lidem větší volnost? Zatím je stále jen omezujete

Hospody nesmí nalévat při podezření, že by konzument mohl řídit. Můžete mi říci, zda jste pro takovou blbost hlasoval? A pokud ano, poradíte, jak to má majitel/hospodský/číšník poznat? Vy jako politici za nic nenesete odpovědnost a na lidi ji přenášíte stále více. Z lidí děláte udavače a jakousi policii

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2017 14:55:38 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený tazateli,

jak opakovaně vidím, nemá vůbec cenu se ve Sněmovně snažit. Stále totiž na nás hledíte jako na jedno stádo. Maximálně ještě tak dělíte podle stranického dresu. Bohužel, možná i díky médiím, která krom jistých parlamentních “VIP” poslanců či “skandalistů” jiní nezajímají.

  1. Nikdy jsem netvrdil, že jsme dali lidem volnost. Naopak – kupř. viz hned úvod posledního mého rozhovoru na PL z 31.12.2016.

  2. Mimochodem právě i pro Vámi zmíněnou výtku jsem pro zákon, ač jsem vládní poslanec, nehlasoval. Z ČSSD jsme byli s kolegou Humlem jenom dva. A přitom to bylo povinné .......

 S pozdravem   jk