Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2017 23:24:06 - Ten vzadu

Důvěryhodnost

Dobrý den, pane prezidente.Chtěl bych se zeptat-a vím, že to je do jisté míry hodně osobní dotaz-jak je možné věřit osobě ministra Chovance?Je to pár let,kdy neměla po volbách proběhnout schůzka právě pana Chovance s vámi,resp. s prezidentem.Pak se zase ukázalo,že schůzka byla,ale vlastně nebyla,protože se jen všeobecně mluvilo,no a nakonec se po pár měsících všichni účastníci shodli,že byla.Nejde mi však o tu schůzku,ale o to,že by nyní ten slavný odbor na MV pro správné vidění té jediné pravdy (to je jako z nějaké sekty:)chvilku tvrdil,že je to manipulace,pak že je to zkreslené a vytržené z kontextu a nakonec bychom se dozvěděli,že to zneužil Putin,aby rozklížil stabilitu EU?Je mi jasné,že to přeháním,jenže jak je zkrátka možné věřit někomu,kdo bude skákat tak,jak bude jeho chlebodárce pískat?S internetem pracovat umím,stejně tak umím i anglicky a rusky, proto nebudu ztrácet čas tím,abych se zaobíral tím,co nám bude sdělovat paní Romancovová.Jen to budu muset platit.Proč vlastně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2017 19:44:01 - Ing. Miloš Zeman
Nevím, o jaké schůzce s ministrem Chovancem mluvíte, nicméně musím konstatovat, že jako prezident republiky se pravidelně scházím téměř se všemi ministry české vlády. Vynechal jsem Jiřího Dienstbiera, kterého jsem považoval za nekompetentního, ale ten už naštěstí ministrem české vlády není. Nesdílím názor, že Vladimir Putin může rozvrátit EU. Evropskou unii může rozvrátit pouze ona sama díky totální nekompetenci svých vedoucích představitelů. A pokud jde o paní Romancovovou, o pana Romancova nebo naopak o rodáka z Rostova na Donu pana Mitrofanova, je zajímavé, jak tito lidé nenávidí svoji vlast. Musí v nich být něco perverzního.