Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2017 9:29:29 - Damph

Slučování rodin migrantů

Je v Německu opravdu azyl jen na 3 roky jak řekla Merkelová? https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/393371-merkelova-ocekava-ze-se-po-konci-valky-uprchlici-vrati-do-vlasti.html. Jsou to jen její populistické řeči? Protože když dojde k onomu slučování rodin, tak přece nepošle migranta (toho kvůli kterému sem budou přivezeni jeho členové rodiny) zpátky protože mu končí azyl - určitě se mu azyl jednoduše prodlouží. Nemyslíte že tohle je opravdový populismus?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 11:37:24 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
Dobrý den. Německo udělalo fatální chyby, když migranty zvalo a lákalo na štědré podmínky a přiživilo tak obří migrační vlnu. Obávám se, že i pokud bude chtít Německo tyto lidi vrátit do zemí původu, nebudou je země původu chtít přijmout zpět. Merkelová nyní otáčí a snaží se chlácholit veřejnost, že začnou migranty vracet. To ale rozhodně nebude vůbec jednoduché a obávám se, že zde statisíce Afghánců a Syřanů zůstanou.