JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2017 13:29:15 - pozor na politiky

práce pro exekutory a firmy,které dávají na dluh ZDARMA!

Dobrý den pane poslanče,dneska jsem celé dopoledne rovnala exekuce zaměstnanců a čerti mě berou,že se nemůžu ani soustředit na práci! Ronvám exekuce našich nových zaměstnanců,každou musím přečíst a přeložit do češtiny,napsat si k tomu jak se bude počítat,vybrat přednostní a jak se to bude počítat s tou nepřednostní.Když to dokončím,tak přijde datovkou další exekuce,která je přednosntní a nedoplacená,takže je ze všech nejpřednostnější!A jako další vychrlí datovka od dalších exekutorů příkazy k součinnosti,kde musím vyplňovat co si naporoučejí pod vyhrůžkou pokuty 50tis.kč.A ze sociálky mi posílají co mám všechno dodat k výplatě nemocenských dávek,naskenovat exekuční příkazy i s "košilkama"/kteeré jsem nevytiskla a tak je nemám/,nabytí právní moci atd! A to jsou exekuce od firem,které dávají opakovaně na dluh tomu samému,který jim nezaplatil!To se to podniká,když jim to zadarmo vyřizujeme,exekutorům akorát stačí klikat myší do banky,jak jim to přibývá! To jste opravdu vymysleli dobře!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2017 7:46:44 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, poslanecký klub KSČM předložil několikrát návrhy na změnu a úpravy exekučního řádu a zákona o exekucích, ale bohužel vládní většina nechce tyto problémy řešit. Vojtěch Filip