PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2017 11:07:23 - blahak

Muslimové v česku 2

Děkuji, ale ta videa už jsem dávno všechna viděl. Já jsem doufal, že Vám dá přímo záběry ze skryté kamery, kde bude třeba to kázání, jak se mají bít ženy. S tím se stalo co? Zničili to? Nebo je to někdo v archívu?
Jinak pochybuju, že existují umírnění muslimové. Třeba i muslimští lékaři u nás týrají ženy, viz http://zlinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/lekar-z-jemenu-ma-podminku-za-tyrani-20130108.html . V Británii klidně operují s šátkem nebo uprostřed operace se začnou modlit. Navíc díky nim sem přijíždí další muslimové, kteří jsou pak ještě horší, také další generace jsou horší apod. Proč bereme na medicínu muslimy ze zahraničí? Já bych jakoukouli emigraci muslimů do česka zakázal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 6:14:44 - PhDr. Zdeněk Soukup
Víc materiálu jsem nedostal. Na další poznámky bych reagoval asi tak - mám ze šíření islámu stejné obavy, jako Vy. Je třeba ale zachovat  chladnou hlavu a objektivnost. Z jednoho článku bych neusuzoval že všichni lékaři muslimských zemí týrají své ženy.