MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2017 13:59:30 - blahak

Česko krade děti. Poslanci schválili finační motivaci pěstounů a obrovské pravomoce sociálky.

Poslanci se zřejmě inspirovali na západě, kde se děti kradou běžně, tak schválili podobný zákon. Zákon zavedl vysoké finanční částky za pěstounství a obrovské pravomoce sociálky, což kritizoval i prezident Klaus, bohužel byl přehlasován. http://zpravy.idnes.cz/klaus-vetoval-zakon-proti-detskym-domovum-f2l-/domaci.aspx V praxi to samozřejmě povede k tomu, že lidem se "špatnými" názory na migranty, na režim se budou odebírat děti. Podle poslankyně Nytrové se první případy krádeže dětí v česku už objevily. Podle informací jednoho odborníka už dnes přitom podmínka pro pěstouny je, že musí mít pozitivní přístup k multikulturalismu. Nechtěl byste prosím navrhnout zrušit tento fašistický zákon?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 9:01:41 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

pro tento zákon jsem v minulém období jako opoziční poslanec nehlasoval. Leč jako obvykle jisté lobby opět prosadilo své. Pochopitelně "v zájmu dětí".

Nevěřím, že se brzy něco změní. A obávám se, že ani po letošních volbách. Nikoliv pravda a láska, ale byrokracie EU vítězí. Je mi líto.

S pozdravem jk