ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2017 6:08:55 - venosF

Lhaní lidovců

Dobrý den,vážený pane senátore, zajímal by mě Váš názor na lhaní ministra Hermana. Viz okopírovaný dotaz níže.
Roithová lhala
Dobrý den, pane ministře, když jste takoví bojovníci proti dezinformacím a propagandě, jak to že vy lidovci ji používáte také?. Při propagaci Lisabonu jste doslova lhali(viz. odkaz), že EU nám nebude přidělovat migranty, a teď je sem dovážíte na základě lis. smlouvy. Omluvíte se alespoň národu? https://www.youtube.com/watch
Odpověď
7. 1. 2017 14:12:10 - Mgr. Daniel Herman
Vašemu dotazu nerozumím. Nikdo nikam nikoho nedováží. Proč opakujete takové nesmysly, které se nezakládají na pravdě? Uvědomujete si, že tím šíříte poplašné zprávy?
Nemáme se za co omlouvat. Usilujeme o odpovědnou politiku, která má především na mysli bezpečnost vlastních občanů a dodržování mezinárodních závazků

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 14:17:28 - Jan Veleba

 Já jsem mezi svátky byl v Praze na narozeninách Karla Srpa a bylo tam mnoho zajímavých lidí, mezi nimi jeden zahraniční diplomat. A s ním jsem se shodou okolností bavil o Hermanovi, respektive on se mně zeptal, jaký mám na něho názor. A tento diplomat mimo jiné se podivil nad tím, že ministr takovéhoto chování vůči vlastní zemí (landsmančaft) a vůči prezidentovi své země ještě setrvává ve vládě. Řekl, že kdyby to bylo u nich, že by letěl z vlády, jen by se mu za patama prášilo.

To řekl zahraniční diplomat, říká to mnoho jiných lidí a já jsem před rokem a čtvrt na Parlamentních listech napsal, že Herman je gauner. Pak jsem se s ním 2x tváří v tvář v Praze potkal a kdybych ten článek psal dnes, tak bych použil výraz slizký gauner.

Hlavní problém ale v tomto případě nevidím v Hermanovi, ten je takový jaký je a jiný nebude. Hlavní problém je slabý premiér, který nemá odvahu Hermana z vlády vyhodit a na místo toho vyhodí, aby jakoby udělal chlapa, své dva ministry, i když u Dientsbiera říkám konečně, a tohoto vlastizrádce nechá ministrovat a škodit naší zemi dál.

Myslím si, že jsem Vám odpověděl na příkladech a dostatečně a shrnuji - Herman je gauner a škodí své vlastní zemi.