Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2017 17:09:31 - laco

To snad v ČSSD nemyslíte vážně!

Ministryně Kateřina Valachová po návštěvě brněnské JAMU: „Ráda bych podpořila studium uměleckých oborů. Umění je přece potravou duše.“ Pravděpodobně žije paní ministryně školství (za ČSSD) v jiné zemi než my, občané České republiky. Podnikatelům chybí technicky vzdělaní mladí lidé, ať vyučení, nebo se středoškolským či vysokoškolským vzděláním, lidé, kteří tvoří materiální hodnoty. Normálním občanům chybí zubní lékaři, obvodní lékaři, zdravotní sestry v nemocnicích , chybí řidiči autobusů, nákladních aut a paní ministryně chce z veřejných peněz podporovat studia uměleckých oborů. To snad v ČSSD nemyslíte vážně!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2017 19:46:09 - Ing. Antonín Seďa
 To opravdu v ČSSD vážně nemyslíme a souhlasím s vaším názorem. Dlouhodobě kritizuji množství oborů ,které zejména soukromé vysoké a střední školy chrlí . Přitom jíž dnes nedostatek technických pracovníků ohrožuje budoucí hospodářský růst v zemí a také nízkou nezaměstnanost. Ale tohle paní ministryně ví. Pouze chtěla povzbudit brněnské JAMU, protože je to prestižní umělecká škola. Nic víc a nic méně.