Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2017 8:31:32 - Jenovéfa

Lidovci jsou jako hadi škrtiči

Nic proti tomu pane poslanče. Vy, tím myslím ČSSD jste to před vstupem do koalice nevěděli? Je to přece stará pravda už staletí, že lidovci proplouvají všemi situacemi, všemi režimy a pořád jm to nějak vychází. Spojovat se s nimi je vždycky špatně!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.01.2017 9:41:01 - Ing. Antonín Seďa
 Takto rozhodli voliči. A není to pouze v současné vládě, ale i ve vládě v roce 2002. Nicméně programové prohlášení vlády je ze 70% tvořeno programem sociální demokracie. Já spíše hovořím o chování ministrů a vedení KDU-ČSL, které často není předvídatelné. Ale já žiji v regionu, kde mají Lidovci nejsilnější podporu v rámci celé země. Takže i já se snažím s nimi vycházet, ale neustupovat od našich programových priorit. A jsem přesvědčen, že se mi to daří. Jedna věc jsou členové a vedení KDU-ČSL a druhou věcí jsou jejich voliči. Ti mohou mít a také mají na konkrétní kroky KDU-ČSL odlišné názory.