Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2017 10:58:56 - grunlich

kampaň

Ještě jsem se chtěl zeptat, proč chcete na kampaň najímat zahraniční agenturu? Proč ne nějakou českou? A jak si tu kampaň představujete? Víte, že třeba jediní ministři za ČSSD neodpovídají na dotazy. Všichni ostatní ano. Podle mě je to jasný znak toho, že na svou práci nestačí. Vždyť lidé mají tak málo možností komunikovat s premiérem. Prezident jezdí po krajích a co dělá Sobotka proto, aby se spojil s obyčejnými lidmi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.01.2017 17:04:00 - Jan Birke
Ten hlavní důvod pro zahraniční agenturu je velmi jednoduchý: mají ve svých názorech určitý nadhled, který nám, kteří žijeme v ČR, už trochu chybí. No a pak mají velké zkušenosti z kampaní z celého světa, ty nám chybí také. Zda se ale nakonec s nějakou zahraniční agenturou domluvíme ještě není jisté. V týmu se ale určitě budu opírat především o lidi, kteří žijí tady v Čechách.

Odpovědi ministrů – podívám se na to a zlepšíme se v tom.

Premiér se přímému kontaktu s lidmi určitě nevyhýbá, během krajských voleb objel celou republiku. Tady je důležitá jedna věc – jako předseda vlády je určitě jedním z časově nejvytíženějších lidí v této zemi. A pracuje opravdu hodně, to mi věřte.

Máte ale pravdu v tom, že osobní kontakt s lidmi je důležitý a rozhodně se mu nebudeme vyhýbat.