PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2017 23:43:45 - blahak

Zaprodaní politici a multikulturní hlídky

1) Jak byste prosím vysvětlil, že městská policie v teplicích šikanuje lidi za venčení psů, zatímco araby, kteří na psy hází petardy, ignoruje? Myslíte, že teplické zastupitelstvo je zkorumpované a zaprodané? Co o tom víte?
2) Co si myslíte o nápadu udělat Multikulturní hlídky, které by se skládaly ze čtyř mužů v nikábech s nápisy na zádech "propagátor multikulturalismu", psa, velkého dřevěného kříže, izraelské vlajky a malého prasete? Kdo by byl proti, tak je přece xenofobní vůči jiným kulturám. Myslíte, že by to mělo patřičný odpuzovací účinek pro muslimy? Případně ještě přidat dvojici mužů, jeden v nikábu a druhý v bílém prostěradle s dírami na oči s nápisy "bubáci" na zádech?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 7:16:22 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,K první části dotazu mohu jen zopakovat to, o čem jsem již několikrát psal. Kuberovi kamarádi z mokré čtvrti společně rozprodali Teplice Arabům. A nyní má Kubera tolik drzosti, že se vydává za bojovníka proti muslimům. Přečtěte si jak smířlivě reaguje na zvrhlost toho teplického opáleného kudrnáče, je vidět, že celé zastupitestvo je shnilé.K druhé části dotazu. Bylo by hezké, kdyby bylo vše možné řešit tak humorným způsobem. Bohužel v životě to tak nebývá. Humor je třeba, ale musí následovat zcela reálné a zcela nekompromisní činy. Jít k volbám, kompletně vyměnit celé radnice a parlament. Přijmout nekompromisní zákony a podzákonné normy a vyžadovat jejich dodržování.Dnes je celý stát ve vleku nejsprostší lůzy a spodiny. To jsou ti, kdo jsou blbí a především líní. Ti tvoří neziskovky a jsou placeni takovými jako je Soros a jemu podobní. Přesně jako ve starém Římě. Vojáci umírali v Germánii a císař házel lůze peníze a chléb, aby si zachoval její přízeň. Nihil novi sub sole. A když se budou chtít dnešní mocní udržet u vesla, tak budou muset ten lumpenproletariát živit i nadále na úkor nás všech.Nejprve to zkuste při parlamentních volbách a potom již zbývá jen boj.