PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2017 23:49:56 - blahak

Zaprodaní politici a multikulturní hlídky

1) Jak byste prosím vysvětlil, že městská policie v teplicích šikanuje lidi za venčení psů, zatímco araby, kteří na psy hází petardy, ignoruje? Myslíte, že teplické zastupitelstvo je zkorumpované a zaprodané? Bydlíte v blízkém Chebu, tak co o tom prosím víte?
2) Co si myslíte o nápadu udělat Multikulturní hlídky, které by se skládaly ze čtyř mužů v nikábech s nápisy na zádech "propagátor multikulturalismu", psa, velkého dřevěného kříže, izraelské vlajky a malého prasete? Kdo by byl proti, tak je přece xenofobní vůči jiným kulturám. Myslíte, že by to mělo patřičný odpuzovací účinek pro muslimy? Případně ještě přidat dvojici mužů, jeden v nikábu a druhý v bílém prostěradle s dírami na oči s nápisy "bubáci" na zádech?
Pozn.: Myslím to vážně. Působí to sice směšně, ale možná by to skutečně mohlo fungovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 1:05:52 - PhDr. Zdeněk Soukup
Cheb zase není tak blízko. O popisované situaci nevím nic. Příležitostně se do Teplic podívám. Váš návrh na vytvoření hlídek raději nebudu komentovat.