Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 11:28:06 - Ž.I.T.O.

kampaň

Nemyslíte, že byste se v kampani měli zaměřit i na jiné voliče než jen ty levicové a středolevicové? Nemyslíte, že Babiš mohl zavedením EET odradit i hodně středových či pravostředových voličů? Není problém ČSSD, že cílí jen na úzkou skupinu lidí? Třeba lidovci mi přijdou v tomto směru více obratní. A pak, proč jste byl vlastně na kampaň vybrán vy a kým?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 20:10:44 - Jan Birke
ČSSD vždy byla a zůstane stranou, která se zajímá o zaměstnance, rodiny, sociálně slabé, důchodce, malé a střední podnikatele. Nejsme stranou, která půjde na ruku miliardářům, velkým konglomerátům a nadnárodním firmám. Jsme tu pro všechny, kteří chtějí dostupné a kvalitní zdravotnictví bez zvyšování spoluúčasti, chtějí mít oporu ve státu v těch fázích života, kdy se jim bez jejich zavinění nedaří (ztráta zaměstnání, dlouhodobá nemoc atd.), jsou na mateřské či v důchodu, starají se o nemocného člena rodiny… Jsem si více než jistý, že nejde o malou skupinu lidí. A že pokud se nám podaří je oslovit, ve volbách zvítězíme. S nabídkou na volebního manažera mě nejprve oslovil předseda ČSSD Bohuslav Sobotka, následně mě jednomyslně podpořilo grémium a předsednictvo strany. A proč právě já? Snad proto, že jsem vítězný typ, který má za sebou úspěchy na regionální i celostátní úrovni, umí mluvit s lidmi od Karlových Varů až po Ostravu a má potřebný tah na branku. Jsem bojovník, který ten současný rozdíl ve volebních preferencích ČSSD a ANO nebere jako překážku, ale jako výzvu k pokoření.