Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 11:38:52 - dixx

Jste bojovník ze staré školy

Přeji Vám hodně úspěchů, ale budete to mít těžké. Přesvědčit budoucí nové voliče ( bývalí jsou asi hodně zklamaní) o nesplnění volebních slibů k církevním restitucim bude velmi těžké. S takovými jako je Prouza, Sobotka a další to bude dlouhý maraton. Ale jak Vás znám, budete bojovat. Položím jen dotaz: bude to volební boj pro ČSSD v čele se Sobotkou, Prouzou, Mládkem a Chovancem racionální. Skočte si na pivo mezi normální lidi a sledujte názory na tyto představitele. Ten, kdo útočí proti prezidentovi Zemanovi je nepřítel levicových občanů, to je třeba, aby lokajové ze Śpidlova věděli Přeji Vám hlavně zdraví, které by bylo škoda poškodit kvůli těmto individuím. Mgr.Čermák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 20:09:43 - Jan Birke
Díky za Vaši upřímnost, té si vždy cením, i když s názorem nemusím souhlasit. Z věcí, které píšete, souhlasím vlastně jen s dvěma body. Za prvé, že to bude těžké. A za druhé, že budu bojovat. Jinak jsem ale přesvědčený, že naši ministři v čele s premiérem Bohuslavem Sobotkou tu za poslední tři roky odvedli ohromný kus práce. Vláda má za sebou nepopiratelné úspěchy a po nestabilních 

a nefunkčních pravicových vládách tu konečně tři roky funguje kabinet, který pracuje a má výsledky. Problémem ČSSD, na jehož nápravě ale už usilovně pracujeme, byla komunikace těchto výsledků. Lidé zkrátka nevědí, co vše se povedlo, nebo si to nespojují s prací premiéra a našich ministrů.

A vlastně souhlasím ještě s jednou věcí z Vašeho příspěvku: Je potřeba si skočit na pivo mezi lidi. Ptát se i vysvětlovat tváří v tvář. Já to v Náchodě dělám dlouhodobě a vím, jak je to důležité. Na celostátní úrovni je to složitější, ale i tak je to ten nejlepší způsob, jak svoje vize a práci přiblížit veřejnosti. V kampani s tím chci hodně pracovat. Na závěr děkuji za Vaše přání, i já Vám přeji hodně úspěchů a pevné zdraví.