Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 13:46:50 - skorpion73

Pane Seďo,

vy si nedovedet představit naši společnost bez Hate Free, Evropských hodnot, Člověka v tísni a podobných rozvratných organizací ? Všechny podporuje Sorosův OSF, Norské fondy, USA ambasáda a podobné organizace, vměšující se do našich vnitřních věcí. Rovněž tak vaše socialistická vláda jim přispívá nemalé částky z peněz daňových poplatníků, aniž by si vyžádala jejich souhlas a dokonce s nimi spolupracuje (ministerstvo pravdy). Nevšiml jste si, že v USA jsou tyto spolky, ovlivňované ze zahraničí postaveny mimo zákon již od třicátých let m.s. ? Orbán má pravdu a je potřeba je zakázat. Proti neziskovkám, které se na př. starají o opuštěné děti, na které vláda peníze nemá(zatím, co na neziskovky politické má peněz dost) nemám nic ke kritice, ty je nutno podporovat. Vaše odpovědi jsou neustále takového rázu, že byste již nikdy v poslanecké sněmovně neměl existovat. Ale volby rozhodnou !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2017 15:36:53 - Ing. Antonín Seďa
 Opravdu nevím, o čem mluvíte. Já jsem jasně opakoval, že nelze paušalizovat a že je třeba podporovat ty neziskové organizace, které pomáhají občanům. Zároveň jsem zdůraznil nutnost větší kontroly neziskových organizací, co se týká jejich činnosti. Vůbec jsem nemluvil o Hate Free apod. To, co tvrdíte vy jsou dle mého názoru pouze polopravdy, nechci říkat lži. To, že neziskové organizace získávají na svoji činnost rozličné peníze z rozličných zdrojů je jasné. Ovšem vy musíte dokázat, že vámi zmiňované neziskovky stojí proti zájmům naší země a že České republice a jejím občanům škodí. Tyhle informace vážně nemám. To, že se vám nelíbí mé odpovědi ukazuje, že nejsem ideolog a že mám ve svých odpovědích pravdu. Což vás notně musí čílit. že mám pravdu.