Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2017 10:56:31 - theman

Výpis a dotaz

Dívám se dívám, milý krajane, a vidím, že Vám asi tak trochu hýbu brzlíkem. Položím dotaz, a Vy, jak je Vám vlastní, pokud se dotaz moc nehodí, odpovíte, abych Vám napsal na ministerstvo. Dotaz zněl: „Kdypak, milý krajane, zveřejníte verifikovaný seznam navržených k vyznamenání, na němž figuruje jméno Vašeho pseudostrýce, ze kteréhožto byl, dle Vašeho tvrzení vyškrtnut?“ Co se anonymity týče, taková jsou v této sekci pravidla, která jste vstupem akceptoval. Pokud Vám to vadí, nemusíte se přeci zdejších dialogů účastnit. Navíc, jste z kauzy Brady učinil věc veřejnou, takže se nedivte, že veřejnost má eminentní zájem tu záhadu strýc nestrýc, vyznamenání nevyznamenání rozšifrovat. Takže se milý krajane prosím neschovávejte za ochranu privátního charakteru výpisu a jen sdělte, že dne toho a toho, byl z tlf. čísla v ČR uskutečněn s tlf. číslem v Kanadě hovor v trvání x minut a aby nebyla privátní práva porušena je přeci možné u čísla v Kanadě první tři číslice nahradit písmeny. To je vše.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2017 13:49:00 - Mgr. Daniel Herman

Vážený pisateli,

naopak, kultivované diskuse vítám a vedu je zde, protože v tom stále ještě spatřuji jistý smysl, ač mě od toho mnozí odrazují. Žádný seznam nominantů na státní vyznamenání zveřejňovat nemohu, protože jej nemám. Mohu pouze zopakovat, že mi prezident republiky Miloš Zeman do očí řekl, že nominaci Jiřího Bradyho na státní vyznamenání schválil, a že jestli se setkám s dalajlámou, tak ji zruší. Přesně to se také stalo.

Co se týká zveřejnění výpisu telefonních hovorů, jsou Bradyovi ochotni jej poskytnout, nikoli však anonymně, ale na vyžádání konkrétní osoby, které jsem připraven zprostředkovat. Tento postoj plně chápu, neboť se jedná o privátní telefonní linku. Nechápu, proč je takový problém svou identitu vyjevit?