Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.01.2017 11:30:33 - Masiv

společnost

Rozumíte logice některých vašich odpůrců a jejich argumentům? Třeba paní, která si stěžuje na to, že odpovídáte, ale současně vám sama pokládá dotaz. Nebo naopak jiný, který si stěžuje, že zmizel jeho dotaz, přitom jste na něj odpovídal. A rozumíte tomu, kde se v některých bere tolik zloby? I já znám dost nespokojených lidí, ale to ještě neznamená, že budou druhé jen urážet. Tím podle mě nic nedocílí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2017 11:47:46 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
děkuji Vám za Vaše slova. Chápu některé z diskusních příspěvků jako jistý psychologický ventil, prostřednictvím něhož někteří z pisatelů uvolňují své tenze. Je to jakási mikrosonda do specifické části společnosti. Nicméně pro mě je to sonda zajímavá, i když její význam rozhodně nepřeceňuji.
Některé dotazy jsou však seriózní a zájem občanů o mé názory mě těší. Názorovou pluralitu vítám, je to jeden z velmi pozitivních plodů demokracie. Pokud však scházejí argumenty, nastupují urážky a vulgarita. Od nového roku jsem se rozhodl na neslušné příspěvky neodpovídat.