Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2017 14:09:22 - dixx

Kdy se ČSSD konečně probudí

Pane poslanče, jako sympatizant ČSSD jsem stále více rozčarován z toho, jak se vedoucí představitelé ČSSD chovají. Dosud vydávající zákony, které omezují svobodu člověka ( zákaz kouření, prolomení domovní svobody pod záminkou kontrolu krbových kamen, kontrola internetu příznivci Pražské kavárny a pornoherců, vydávané nesmyslné normy podle bruselských analfabetů atd.). Myslíte, že takto se chová vládnoucí strana. Hřeb do rakve ČSSD si už připravila tím, že vůbec neřešila slib ČSSD, že se budou řešit církevní restituce. Co pomohou jiné sociální výhody, když společnost je stále okrádaná církví. Předseda ČSSD s jeho místopředseda jsou lidé, kteří nemají oblibu mezi občany, stejně tak to bylo u představitelů ODS a jak tato strana skončila. Jako volič nemohu již dát ČSSD hlas již jen kvůli těmto.lidem a snad to vyřeší kroužkování. Pokud si někdo myslí, že aktivní boj proti Babišovi a jeho hnutí ze strany ČSSD, tak je na omylu. Proto přeji ať zvítězí zdraví rozum.Ing. Polák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2017 16:38:13 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, souhlasím, že by měl zvítězit zdravý rozum. Proto mne překvapuje, že se zastáváte A.Babiše a jeho pravicové politiky. ČSSD je dnes jedinou politickou stranou, která jeho choutky privatizovat stát a jeho instituce může zastavit. Přitom, a na to poukazujete, tahá sociální demokracie za kratší konec provazu. Kolem církevních restitucí jsem toho napsal a zodpověděl již mnoho. Takže stručně, bez dohody s církvemi nebylo možno měnit zákon. Nad ním stále smlouva mezi státem a církvemi. Otázka některých zákonů, omezující občanské svobody, je věcí celé vládní koalice a nikoliv pouze ČSSD. Zákon proti návykovým látkám jde za ministrem ČSSD, kotlíkové sledování jde za ANO 2011 a úřad pro boj proti kybernetické kriminalitě a propagandě jde za naším MV. Jinak jsme se jako ČSSD postavili nejen proti povinným kvótám, ale i proti omezování držení zbraní. První rok koaliční vlády jsme řešili problémy z minulých pravicových vlád. Další roky jde o podporu seniorů, zdravotně postižených a rodin s dětmi. To je solidarita ve společnosti a nevím, proč ji jako takovou kritizujete. V březnu bude Sjezd ČSSD, který rozhodne o novém vedení strany. Bude na delegátech a členech sociální demokracie, jak rozhodnou.