Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2017 14:31:34 - 1Alan

Karel Srp

Měl být podle vás jmenován členem Etické komise? Co si vy o tomto člověku myslíte, jaký na jeho minulost máte názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2017 5:35:39 - Ing. Jiří Dolejš

Nevidím důvod nechat se v táhnout do her, které až příliš připomínají hry tajné policie minulého režimu. Kdo ze členů disentu donášel na druhé o tom nerozhodují moje pocity. O případu  K Srpa se vědělo už dávno před tím než se Zeman dostal na Hrad. Osobně se spíš divím že se nechá někdo do podobných hrátek a provokací dnes ještě vtáhnout když o předchozím negativním osvědčení etické komise věděl  a tedy že taková nominace povede ke konfliktu a vlně vzájemného kádrování..

Hodit vidle do dějin odporu za minulého režimu se může někomu líbit. Tahle vnitřní válka ale  těžko z pohledu normálního člověka povede k tomu že chleba bude levnější a práce lépe placená.  Lépe v tom nedělat užitečné idioty a nechat to spíš historikům. To se nikterak netýká činnosti celé Jazzové sekce (a následně Artfora), s kterými jsem se prakticky setkal až koncem 80. let. Ať již byla tajnými infiltrována jakkoliv, dělala zajímavé a užitečné věci. Dnes už jde více o budoucnost.